Japon

Coronavirus - Hoe kunt u uw bestelling annuleren?

Uw bestelling van de Japan Rail Pass en van andere producten annuleren

COVID-19: rUW REIS NAAR JAPAN ANNULEREN OF UITSTELLEN

Artikel bijgewerkt op 31/07/2020

Op dit moment worden we geconfronteerd met een ongekende internationale situatie en zijn we gedwongen om de reisplannen uit te stellen tot de grenzen met Japan weer opengaan.

Momenteel is onze topprioriteit de gezondheid van onze klanten en ons team te beschermen.

Wij luisteren al sinds het begin van de epidemie naar onze klanten en houden de steeds veranderende situatie nauwlettend in de gaten. We hebben duizenden terugbetalingen verwerkt, tal van tegoedbonnen uitgegeven en blijven onze klanten in deze moeilijke periode ondersteunen.


ANNULERING EN TERUGBETALING VAN UW BESTELLING

Voor alle reizigers die hun bestelling wensen te annuleren en terugbetaling wensen, zijn annuleringskosten van toepassing.

Gelieve voor meer informatie over de annuleringsvoorwaarden per product de volgende link te raadplegen: Covid - 19: Annuleringsvoorwaarden en -kosten


HOE KAN IK EEN TERUGBETALING KRIJGEN?

Voor producten die u per post hebt ontvangen, moet u de door u bestelde artikelen naar een van onze kantoren terugsturen binnen de specifieke termijnen voor elk product (de poststempel geldt als bewijs).
-> Een lijst van al onze kantoren vindt u hier

Opgelet:
    - Gelieve zich ervan te vergewissen dat het pakket uw volledige bestelling bevat voordat u het ons terugstuurt.
    - Japan Experience weigert enige aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen die door de post zoek raken.

Wat betreft de immateriële producten en diensten die we u via e-mail hebben gestuurd, te weten de Japan Rail East Pass Tohoku en Nagano-Niigata, de huur van Pocket Wifi en de Yasaka luchthaventransfers, stuur een e-mail naar onze klantenservice.

Let op, er zijn deadlines die nageleefd moeten worden. Als de annulering buiten deze termijnen plaatsvindt, kunnen wij geen terugbetaling of tegoed geven:


DE KANTOREN VAN JAPAN EXPERIENCE

Als reactie op de situatie en om ieders veiligheid te waarborgen, blijven onze winkels tot nader order gesloten voor het publiek. Ons team blijft echter tot uw beschikking per telefoon of per e-mail.

Het is ook mogelijk om producten te retourneren naar een van onze kantoren in Parijs, Los Angeles, Londen, Madrid en Berlijn, ongeacht het kantoor waar u de eerste aankoop hebt gedaan (het is momenteel niet mogelijk om post te sturen naar onze kantoren in Japan en Australië). Les courriers sont réceptionnés chaque jour et sont traités par notre équipe.

Naar aanleiding van de vele berichten die ons team uit de hele wereld krijgt, kan het langer duren dan gebruikelijk voordat we uw verzoek verwerken. We danken u voor uw geduld. Ons team zal alles in het werk stellen om u te helpen en uw vragen of twijfels te beantwoorden.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie en blijven tot uw beschikking voor verdere informatie.

We blijven werken aan nieuwe producten en inhoud en hebben kijken er al naar uit om deze weldra met iedereen te delen zodat u dit prachtige land kunt ontdekken. Zodra het terug mogelijk is om te reizen, zal het ons een genoegen zijn om u te helpen met uw reis naar Japan.

WANNEER EN HOE KUNT U UW TEGOED GEBRUIKEN?

Hebt u een tegoed gekregen van Japan Experience? Lees hier hoe u het kunt gebruiken!

WANNEER KUNT U UW TEGOED GEBRUIKEN?

Grote voorzichtigheid is geboden wanneer u beslist tot wanneer u uw verblijf in Japan wilt uitstellen en hoe u uw tegoed wilt gebruiken. De Japanse grenzen zijn nu namelijk gesloten en de Japanse regering heeft geen officiële verklaring afgelegd over de heropening van het land voor het internationale toerisme.

Hoewel het momenteel voor Europeanen en burgers van vele andere landen niet mogelijk is om naar Japan te reizen, kan rekening worden gehouden met een geleidelijke heropening van de Japanse grenzen voor het einde van 2020 of in 2021.

Japan Experience adviseert haar klanten te wachten op een officiële aankondiging van de Japanse overheid en het begin van de heropening van Japan alvorens een eventueel uitstel van de reis of het gebruik van het tegoed dat u van ons heeft ontvangen te overwegen.

Raadpleeg ook de officiële bronnen.

HOE KUNT U UW TEGOED GEBRUIKEN VOOR EEN BESTELLING VAN PRODUCTEN OF DIENSTEN?

De vervaldatum om het tegoed te gebruiken is vastgesteld op 15 september 2021.

Wanneer u beslist uw tegoed te gebruiken, gelieve dan via e-mail contact met ons op te nemen en ons de volgende informatie te bezorgen:

  • Uw voornaam/familienaam en Uw bestelnummer
  • Het tegoed in PDF-formaat dat u bij de annulering van Uw bestelling hebt ontvangen
  • de gegevens van de bestelling die u wenst te plaatsen: naam en aantal van de producten
  • Of u een postverzending wenst Of ophalen in ons kantoor in Parijs verkiest

WAT DOET U ALS HET BEDRAG VAN HET TEGOED NIET OVEREENKOMST MET DAT VAN DE NIEUWE BESTELLING?

TexteAls het bedrag van uw nieuwe bestelling hoger is dan dat van het tegoed, wordt het verschil u aangerekend.

Als het bedrag van de nieuwe bestelling lager is dan dat van het tegoed, hebt u de mogelijkheid om producten of diensten toe te voegen. Rondleidingen, activiteiten, huurauto, internettoegang of Japan Rail Pass … er zijn heel wat producten die uw comfort en de kwaliteit van uw reis verbeteren!

Wenst u hier niet van te profiteren? Bij terugbetaling van het resterende bedrag van het tegoed kan hoogstens 10% van het totale bedrag van uw tegoed worden terugbetaald.

Japan Rail Pass Van € 235
Kansai Pass Van € 19
Kyushu Pass Van € 121
Shikoku Pass Van € 72
West Pass Van € 159
Hokkaido Pass Van € 138
Central Pass Van € 113
East Pass Van € 214
Coronavirus - Hoe kunt u uw bestelling annuleren?

Uw bestelling van de Japan Rail Pass en van andere producten annuleren
Coronavirus - Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden en -kosten per product voor terugbetaling.
Hoe kan ik me in Tokio verplaatsen?

Tokyo, met zijn 13 miljoen inwoners, is één van de meest bevolkte hoofdsteden ter wereld en strekt zich uit over 90 km oost-west...