Japon

Andere Rail Passen

Ook al is de Japan Rail Pass de meest gebruikte pass door reizigers in Japan, er bestaan ook andere voordelige passen voor reizigers die binnen één region in Japan reizen.

Ontdek hieronder de andere beschikbare Passen

REGIONALE PASSEN IN JAPAN

hokkaido

JR Hokkaido Pass
JR Hokkaido Rail Pass

Met deze pass kan je onbeperkt reizen op de JR treinen en de meeste JR bussen in de regio Hokkaido gedurende een periode van 3 tot 5 dagen. De pass '4 flexibele dagen' is een aanrader voor wie verschillende dagen op eenzelfde plaats wil verblijven.

De pass is verkrijgbaar via onze website.

JR Hokkaido Furii Pass

Met deze pass kan je onbeperkt reizen op de JR treinen en de meeste JR bussen in de regio Hokkaido gedurende een periode van 7 dagen. Deze pass kan echter niet gebruikt worden tijdens het Japanse hoogseizoen, dit is tijdens de Golden week begin mei, Obon halverwege augustus en de eindejaarsfeesten.

Deze pas is rechtstreeks in Japan in een JR Hokkaido station verkrijgbaar.
Meer info op de officiële pagina.

KANTO TOHOKU

JR East Pass
JR East Pass

Deze pass is geldig voor de treinen van de JR East die zich uitstrekt van Oost-Tokio tot Tohoku in het noorden van het grootste archipel. Met deze pass kan je reizen naar Nagano en Matsumoto in de Japanse Alpen. De pass geldt ook voor de trein naar de luchthaven van Narita. De pass '4 flexibele dagen' is een aanrader voor wie verschillende dagen op eenzelfde plaats wil verblijven.

Deze pass is verkrijgbaar via onze website

KANTO TOKYO

Kanto Tokyo Pass
Odakyu Enoshima Kamakura Free Pass

Dagpass tussen het Odakyustation van Shinjuku en Enoshima Kamakura voor alle treinen van de privemaatschappij Odakyu waaronder de bekende limited express 'Romance Car'.

Deze pass is verkrijgbaar in het Odakyustation van Shinjuku.
Meer info op de officiële pagina.

HAKONE / IZU / MT. FUJI

Hakone / Izu / Mt.fuji Pass
Hakone Free Pass

Deze pass omvat het traject tussen het Odakyustation van Shinjuku en Hakone voor alle treintypes van de privemaatschappij Odakyu en voor verschillende buslijnen in de regio Hakone om toeristische trekpleisters te bezichtigen.

Deze pas is verkrijgbaar in het Odakyustation van Shinjuku.
Meer info op de officiële pagina.

KANSAI

JR Kansai Area Pass
Kansai Area Pass

Met deze pass kan je ongehaast de omgeving van Kansai bezoeken. Deze pass verleent geen toegang tot de treinen limited express en de shinkansen. Je kan er wel mee reizen met de snelle Harukatrein die de luchthaven van Kansai verbindt met Osaka en Kyoto en de pass geeft een onbeperkte toegang tot de metrolijn Osaka Loop Line.

Deze pass is verkrijgbaar via onze website.

Kansai Thru Pass

Deze pass is interessant voor reizigers die zich beperken tot de regio van Kyoto. De pass is geldig voor het hele spoorwegnetwerk maar ook voor de bussen en metro's van de streek, met uitzondering van de JR lijnen. Bovendien biedt de pass tal van kortingen op de toegang tot de vele tempels en musea van de streek. De grootste troef is de vrijheid die de pass biedt in de streek: je hoeft niet langer nog een ticket te kopen bij het overstappen naar bus, metro en trein, een enkel ticket volstaat.

Deze pass is in Japan verkrijgbaar bij de grotere (touristische) ticket verkooppunten binnen de Kansai regio.
Meer info op de officiële pagina.

Kintetsu Rail Pass Wide

Met deze pass kan je onbeperkt reizen tussen Osaka, Kyoto, Nara, Ise en Nagoya op de lijnen van de privemaatschappij Kintetsu.

Deze pass is in Japan verkrijgbaar bij de toerisme informatie balie in de luchthaven Kansai Airport.
Meer info op de officiële pagina.

Honshu west

JR Honshu west Pass
Sanyo Area Pass

Deze pass geldt voor alle JR lijnen, de shinkansen en Nozomi tussen Osaka in het zuiden van Honshu, en het noordelijkste punt van het eiland Shikoku. De pass geldt ook voor de snelle Harukatrein die de luchthaven van Kansai met Osaka verbindt en biedt een onbeperkte toegang tot de metrolijn Osaka Loop Line.

Deze pass is verkrijgbaar via onze website.

KYUSHU

JR Kyushu Pass
JR Kyushu Rail Pass

Met deze pass kan je reizen op alle JR lijnen van het Kyushu eiland, ook met de shinkansen. De pass '3 dagen noord' geeft geen toegang tot de shinkansen.

Deze pass is verkrijgbaar via onze website.

SHIKOKU

JR Shikoku Pass
All Shikoku Rail Pass

Met deze pass kan je reizen op alle JR lijnen van Shikoku gedurende 2, 3, 4, of 5 opeenvolgende dagen. De volgende lijnen zijn in de pass inbegrepen: JR Shikoku, Tosa Kuroshio Railway, Asa Kaigan Railway, Kotoden, Iyotetsu, Tosaden.

Deze pass is verkrijgbaar via onze website.
Japan Rail Pass Van € 234
Kansai Pass Van € 18
Kyushu Pass Van € 116
Shikoku Pass Van € 68
West Pass Van € 151
Hokkaido Pass Van € 132
Central Pass Van € 108
East Pass Van € 204
Coronavirus - Hoe kunt u uw bestelling annuleren?

Uw bestelling van de Japan Rail Pass en van andere producten annuleren
Coronavirus - Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden en -kosten per product voor terugbetaling.
Hoe kan ik me in Tokio verplaatsen?

Tokyo, met zijn 13 miljoen inwoners, is één van de meest bevolkte hoofdsteden ter wereld en strekt zich uit over 90 km oost-west...