Japon

JR CENTRAL PASS


PASS Central

Osaka-Tokyo Arch Pass

De JR East en JR West bedrijven hebben de JR Osaka-Tokyo Hokuriku Arch Pass geïntroduceerd, deze geeft ongelimiteerd toegang tot de JR treinen tussen Tokyo en Osaka, zoals de Hokuriku Shinkansen die Tokyo en Kanazawa met elkaar verbindt, maar ook JR treinen tussen Tokyo en de vliegvelden Narita en Haneda en met de JR treinen van Osaka naar Kansai International Airport en ook sommige non-JR lijnen in de Hokuriku regio gedurende 7 achtereenvolgende dagen.

Reizigers kunnen ook tussen de twee Japanse megasteden Tokyo en Osaka reizen met tussenstops in de Japanse Alpen, in steden zoals Karuizawa, Nagano, Toyama en Kanazawa, "Little Kyoto" genaamd en beroemd door het hele land om hun ambachtelijke ateliers en de prachtige Kenrokuen tuin. Vanuit deze kustplaats, kunt u naar Kyoto toe en komt dan voorbij Fukui en het Biwameer, voordat u de oude hoofdstad Nara en het bruisende Osaka bereikt.

De Pass is gratis voor kinderen onder de 6 jaar en is halve prijs voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Personen in het bezit van een Japans paspoort kunnen GEEN gebruik maken van deze Pass.
Bestel uw Pass

DE HOKURIKU REGIO

Genesteld in het hart van Japan tussen de zee en de bergen, bevindt zich de regio Hokuriku vol met culturele en historische schatten. Ontdek de Japanse Alpen, de heetwaterbronnen van Takasaki en de skigebieden van Nagano, voordat u Kanazawa bezoekt, een centrum van moderne kunst en oude ambachten, beroemd om de prachtige Kenroku-en tuin, één van de drie mooiste locaties in Japan.

In Fukui kunt u in de geschiedenis van Japan duiken door de vele culturele plekken van de stad te bezoeken. U zult verrast worden door de mooie tempels en heilige damherten van Nara, de traditionele straten en de onvergelijkbare atmosfeer van Kyoto, de neonlichten en de gewaagde gastronomische keuken van Osaka.
€EUR
Uw bestelmand
Uw bestelmand is leeg
 • betaalmethode

  Wij accepteren Visa, Mastercard en bankoverschrijvingen

 • contact

  +44 (0)20 3514 6932

  email

 • BEVEILIGDE BETALING

  Uw Japan Rail Pass veilig kopen

 • EENVOUDIG EN SNEL

  De ideale manier om heel Japan te ontdekken

Uitstekend
4,7 / 5
3877 beoordelingen eKomi

22/08/20
Richard B.
(5/5)

Snel en duidelijk geholpen. Reizen met de Japan rail pass zijn heel erg aan te raden!

10/06/20
Klaas K.
(5/5)

Al jaren doe ik bij u de bestelling , alleen dit jaar is mijn vlucht wegens de corona geannuleerd,\ndus kan binnen 3 maanden geen gebruik maken van de rail pass en ga hem terug sturen. Ik vind\nhet jammer dat hij niet langer geldig is want voor oktober moet ik weer een nieuwe rail pass aanvragen.

09/06/20
Anja B.
(5/5)

Snelle zending, duidelijke handleiding en zeer vlotte terug betaling #Corona

Alle reistips van andere klanten