Japon

JR EAST PASS


PASS East

JR East-South Hokkaido Pass

De JR East en JR Hoikkado bedrijven hebben de JR East-South Hokkaido Rail Pass geïntroduceerd ter ere van de opening van de nieuwe Shinkansen lijn tussen Aomori en Hakodate. Deze geeft ongelimiteerd toegang tot de JR treinen tussen de oostelijke en zuidelijke regio van het eiland Hokkaido en aan alle Shinkansen lijnen in de regio tussen Tokyo en Sapporo. De flexibele Pass staat u toe om tijdens 6 verschillende dagen te reizen gedurende een periode van 14 achtereenvolgende dagen.

U kunt op deze manier profiteren van de rijke cultuur en geschiedenis van de steden Tokyo, Nikko, Karuizawa, Sendai plus de steden Hakodate en Sapporo op het eiland van Hokkaido.

De Pass is gratis voor kinderen onder de 6 jaar en is halve prijs voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Personen in het bezit van een Japans paspoort kunnen GEEN gebruik maken van deze Pass.
Bestel uw Pass
DE REGIO'S TOHOKu EN HET ZUIDEN VAN HOKKAIDO
De regio Tohoku die zich in het noorden van Honshu bevindt, wordt vaak door reizigers over het hoofd gezien. Er zijn prachtige markante kustlijnen en bergketens die zich strekken van Tokyo tot helemaal naar Aomori. Wat betreft het zuidelijke gedeelte van Hoikkado, is het de toegangspoort tot het ruigste gedeelte van Japan.

Niet ver van Sendai - de kosmopolitische hoofdstad met veel charme - bevindt zich Matsushima, één van de drie mooiste panorama's in Japan, waar reizigers de spiegeling van het dennenwoud kunnen bewonderen in het heldere zeewater. De bergachtige centrale regio bezit talloze heetwaterbronnen en fantastische natuur met schitterende landschappen. Als dagexcursie vanaf Tokyo kunt u Nikko ontdekken met de boeddhistische en shinto tempels omringd door eeuwenoude cederbomen en wandel daarna langs de rvier met de heilige brug.

In Karuizawa kunt u heerlijk winkelen in het winkelcentrum vlakbij het treinstation om vervolgens de trein te pakken naar het skigebied Gala-Yuzawa. Verderop opent zich het gebied van Hokkaido met zijn natuurschoon: noord van Hakodate bevindt zich het (quasi) Nationale Onuma Park met bergmeren en met sommige van de prachtigste vergezichten in Japan. U kunt ook verder reizen naar de "de Ster van het Noordenr," bijnaam van de stad Sapporo, om daar sneeuw, bier en koloniale architectuur te ontdekkken....
€EUR
Uw bestelmand
Uw bestelmand is leeg
 • betaalmethode

  Wij accepteren Visa, Mastercard en bankoverschrijvingen

 • contact

  +44 (0)20 3514 6932

  email

 • BEVEILIGDE BETALING

  Uw Japan Rail Pass veilig kopen

 • EENVOUDIG EN SNEL

  De ideale manier om heel Japan te ontdekken

Uitstekend
4,7 / 5
3832 beoordelingen eKomi

27/03/20
Barbara R.
(5/5)

De railpass werkt geweldig, en is zo handig in gebruik. Maar ook de simkaart voor je telefoon, onbeperkt internet de gehele reis...super.\nWe hebben er nu voor de 3e keer gebruik van gemaakt via deze site, en telkens tot volle tevredenheid...!!

24/03/20
Sam Y.
(5/5)

Uitstekende service, schappelijke prijs.

24/03/20
Hendrik V.
(5/5)

Allereerst hebben wij de Japan Railpas besteld en die werd perfect met vier dagen per koerier geleverd. En we hebben de pocketwifi ook besteld. Die lag keurig op ons te wachten op de airpor5 Narita Tokyo. Elke dag ongelimiteerd en snel internet. Perfect.

Alle reistips van andere klanten