Japon

JR EAST PASS

PASS East

JR East-Tohoku Pass

Het bedrijf JR East komt met een nieuwe JR East Tohoku Area Pass, die reizigers toegang gaat geven tot JR East lijnen (limited express, lokaal en express) binnen de Tohoku Regio en tot de Shinkansen van Tokyo die naar noord Honshu gaat, evenals sommige treinen op privélijnen die naar Nikko en Izu gaan. Deze Pass is geldig op 5 flexibele dagen gedurende een periode van 14 dagen.

Dankzij deze nieuwe Pass, kunnen reizigers culturele bezienswaardigheden ontdekken zoals Nikko en Izu, evenals de steden Sakudaira, Gala-Yuzawa, Fukushima, Yamagata, Shinjo, Sendai, Morioka, Akita, Hachinohe en Shin-Aomori, dat een toegangspoort is tot de regio Hokkaido.

De JR East Tohoku Area Pass wordt aangeboden in de vorm van een e-ticket. Wij sturen u geen papieren exemplaar toe per post. Uw e-ticket zal alleen kunnen worden verstuurd via e-mail op het moment dat uw boeking door ons wordt bevestigd.

De Pass is gratis voor kinderen onder de 6 jaar en is halve prijs voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Personen in het bezit van een Japans paspoort kunnen GEEN gebruik maken van deze Pass.
Bestel uw Pass

De TOHOKU REGIO

De regio Tohoku die zich in het noorden van Honshu bevindt, wordt vaak door reizigers over het hoofd gezien. Er zijn prachtige markante kustlijnen en bergketens die zich strekken van Tokyo tot helemaal naar Aomori, de noordelijkst gelegen stad van dit hoofdeiland.

Niet ver van Sendai - de kosmopolitische hoofdstad met veel charme - bevindt zich Matsushima, één van de drie mooiste panorama's in Japan, waar reizigers de spiegeling van het dennenwoud kunnen bewonderen in het heldere zeewater. De bergachtige centrale regio bezit talloze heetwaterbronnen en fantastische natuur met schitterende landschappen.

Als dagexcursie vanaf Tokyo kunt u Nikko ontdekken met de boeddhistische en shinto tempels omringd door eeuwenoude cederbomen en wandel daarna langs de rvier met de heilige brug. In Karuizawa kunt u heerlijk winkelen in het winkelcentrum vlakbij het treinstation om vervolgens de trein te pakken naar het skigebied Gala-Yuzawa.
€EUR
Uw bestelmand
Uw bestelmand is leeg
 • betaalmethode

  Wij accepteren Visa, Mastercard en bankoverschrijvingen

 • contact

  +44 (0)20 3514 6932

  email

 • BEVEILIGDE BETALING

  Uw Japan Rail Pass veilig kopen

 • EENVOUDIG EN SNEL

  De ideale manier om heel Japan te ontdekken

Uitstekend
4,7 / 5
3821 beoordelingen eKomi

18/02/20
Gerardus F.
(5/5)

Alhoewel het invullen via de website het afleveradres niet duidelijk maakte werd er adequaat op een aanvullende e-mail gereageerd

14/02/20
Dion V.
(5/5)

Fantastisch product. Eenvoudig in te ruilen bij aankomst in Japan en ideaal wanneer je je reizen reserveert op een willekeurig station. Honderden euro’s bespaard.

12/02/20
Serge R.
(5/5)

alles verliep zonder enig rpobleem.

Alle reistips van andere klanten