Japon

Welk type Japan Rail Pass past het beste bij mijn reis?

De verschillende TYPES JRP

Er bestaan verschillende types Japan Rail Pass, afhankelijk van de duur van uw verblijf en van welke plaatsen u wenst te bezoeken. Hieronder vindt u enkele tips voor een juiste reiskeuze.
Types Japan Rail Pass

De verschillende mogelijkheden van een japan RAIL PASS

De Japan Rail Pass moet gedurende een periode van achtereenvolgende dagen gebruikt worden, geteld vanaf de dag van het eerste gebruik van de Japan Rail Pass tot en met de laatste dag van uw geldigheidsduur. Bij de keuze van uw Pass moet u goed bedenken welk traject u wilt afleggen en de tijd die u denkt daarvoor nodig te hebben.  

Er bestaan drie types Japan Rail Pass : de Pass voor 7 dagen, de Pass voor 14 dagen en de Pass voor 21 dagen.

DE JAPAN RAIL PASS voor 7 dagen

Als u voor een week naar Japan gaat en u bent van plan om veel te reizen, dan is een Japan Rail Pass voor 7 dagen het beste voor u. U heeft twee verschillende mogelijkheden :

  • U kunt Tokyo of Kyoto als uitvalsbasis gebruiken en dagjes uit gaan in de omgeving (vanuit Kyoto kunt u bijvoorbeeld heel goed Nara of Miyajima bezoeken op één dag) 
  • U kunt uw eigen reis uitstippelen door elke dag van stad te veranderen

DE JAPAN RAIL PASS voor 14 dagen

Als u het geluk heeft om nog 7 dagen langer in Japan te kunnen blijven, kunt u een Japan Rail Pass voor 14 dagen kopen. U kunt dan op uw gemak uw reis organiseren door rustdagen af te wisselen met het bezoeken van steden.

DE JAPAN RAIL PASS voor 21 dagen

Als u van plan bent om meer dan 2 weken in Japan te blijven, dan is de Japan Rail Pass voor 21 dagen misschien wel interessant voor u, qua prijs.

En zo kunt u Japan op uw gemak bezoeken. Wij willen u erop wijzen dat er ook een regionale Pass bestaat, waarmee u een bepaald gebied meer uitgebreid kunt bezoeken. Deze passe zijn een uitstekende aanvulling op de nationale Japan Rail Pass.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6