Japon

Mijn voucher zal niet meer op tijd bij mij thuis geleverd kunnen worden

levering

LEVERING in Japan
Als u al heel binnenkort naar Japan vertrekt of als de verwachte leverdatum van uw voucher na uw vertrekdatum zal zijn, kunt u uw Japan Rail Pass toch aankopen. U moet deze dan laten bezorgen in uw hotel in Japan. Zorg ervoor dat u bij uw online bestelling het juiste adres en ook het telefoonnummer van uw hotel goed invult.

Houd er rekening mee dat de verzendtijd tussen de 2 en 5 dagen bedraagt. Wij verzoeken u ons een adres door te geven, waar u tenminste 4 opeenvolgende dagen zult verblijven.

Het is jammer genoeg niet mogelijk om uw voucher af te halen op het vliegveld of bij een verkoopkantoor van JR. U moet een ticket kopen voor uw eerste reis, die van het vliegveld naar uw hotel. Op uw voucher staat namelijk een origineel stempel van het uitgiftebureau. Het is daarom voor ons niet mogelijk uw voucher via fax of e-mail te versturen.

We willen u er ook aan herinneren dat het niet mogelijk is om in Japan een Japan Rail Pass te kopen, ook niet in een verkoopkantoor van JR, in een reisbureau of op het vliegveld. De Japan Rail Pass is bestemd voor reizigers die Japan voor een korte periode zullen bezoeken. De Rail Pass kan alleen  buiten Japan gekocht worden.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6