Waar kan ik mijn Pocket Wifi Ophalen?

pocket wifi

We kunnen uw Wifi bij uw hotel in Japan bezorgen, of u kunt hem ophalen bij een van de luchthavens.

Afhankelijk van de luchthaven en uw aankomsttijd, kunt u bij heel vroege of late aankomsttijden de Pocket wifi bij een andere counter afhalen. De counter wordt bepaald door uw aankomsttijd +2 uur.

Hieronder is een lijst van de ophaal counters voor alle luchthavens:

TOKYO
OSAKA
NAGOYA
SAPPORO
FUKUOKA

U zult een email ontvangen met de exacte informatieover de pick up locatie 2 dagen voorafgaand aan de startdatum van uw huur. Hierin vindt u ook uw tracking nummer.

Wat gebeurt er als mijn vlucht vertraagd is?

In het geval u door een vertraging niet in staat bent de Pocket WIFI op te halen op het gewenste tijdstip, vragen wij u om ons te informeren. We zullen een andere WIFI naar uw hotel of woonadres sturen. Let wel dat u soms pas de volgende dag het apparaat ontvangt.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6
Door op deze website te blijven browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, om u aan uw voorkeuren aangepaste inhoud voor te stellen en om bezoeksstatistieken op te stellen. Door deze website te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Voor meer informatie en om uw cookie-voorkeuren in te stellen.