Waarom een Pocket Wifi huren?

pocket wifi
Een Pocket Wifi is een klein doosje dat werkt als eigen persoonlijke hotspot. Het huren van een pocket wifi geeft onbeperkt toegang tot high speed internet waar u ook bent in Japan.

KAN IK KIEZEN HOE LANG IK DE POCKET WIFI WIL GEBRUIKEN?

U kunt u een Pocket Wifi huren voor een periode van uw keuze, vanaf 5 dagen en maximaal 45 dagen.

Ik wil mijn huurperiode verlengen / verkorten.

Als u contact met ons op neemt, zorgen wij voor de verandering in uw bestelling en de extra betaling / terugbetaling.

Hoe worden de dagen geteld? Kalenderdagen of periodes van 24 uur?

De starttijd heeft geen invloed op de huurperiode. Alleen de startdag is belangrijk. Het apparaat arriveert een dag van te voren op de afhaallocatie. Uw verhuur begint om middernacht op de eerste dag van uw huurperiode. U kunt de Wifi op die dag op elk gewenst moment afhalen. Als u een pocket Wifi op de 1e van de maand zou huren, zal de laatste dag van een 5-dagen verhuur op de 5e zijn. U moet dan de pocket Wifi met de retourenvelop voor 13.00 uur van de 6e posten in een brievenbus in Japan. U kunt de Wifi gebruiken totdat u hem op de post doet.

MAG IK MIJN WIFI BESTELLING ANNULEREN?

De Pocket Wifi kan worden gerestitueerd tot één week voor de huuraanvang. Na deze datum kan de Pocket Wifi niet langer worden vergoed. De annuleringskosten bedragen 10% van het aankoopbedrag.

IS HET TOESTEL GEMAKKELIJK DRAAGBAAR?

Ja, het apparaatje is ongeveer zo groot als een spel kaarten en weegt 140 gram.

HOE RETOURNEER IK MIJN POCKET WIFI?

U stuurt uw Pocket Wifi terug vóór het einde van uw verblijf in Japan. U kunt het terugsturen via elke brievenbus in Japan met behulp van de retourenvelop die wordt geleverd bij uw Wifi.

WAT MOET IK DOEN ALS IK DE PREPAID ENVELOP BEN VERLOREN?

Neem dan contact met ons op en wij zullen u het adres sturen waarnaar u de Pocket Wifi kunt terugsturen.

WAT GEBEURT ER ALS IK DE WIFI TE LAAT TERUG STUUR?

Wanneer u de Pocket Wifi te laat terug stuurt, rekenen wij 400 yen per verlate dag.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6
Door op deze website te blijven browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, om u aan uw voorkeuren aangepaste inhoud voor te stellen en om bezoeksstatistieken op te stellen. Door deze website te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Voor meer informatie en om uw cookie-voorkeuren in te stellen.