Japon

Wat is een visum voor "kort verblijf"?

En waar kan ik deze aanvragen?

JRP voor wie geschikt?

kort verblijf
Een visum voor “kort verblijf” is een visum voor toeristen die naar Japan gaan en daar niet meer dan 90 dagen verblijven. 

Meestal krijgt u dit visum automatisch als u Japan binnenreist. U hoeft dus niets te doen om dit visum te verkrijgen. 

Dit geldt voor de volgende landen: 

Andorra, Argentinië, Australië, Bahama’s, België, Bulgarije, Canada, Chili, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, El Salvador, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Hong Kong (SAR), Ierland, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Mauritius, Mexico, Monaco, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Suriname, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Uruguay, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten van Amerika, IJsland, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland. 

Voor elk een ander land, moet u een aanvraag indienen bij de Japanse ambassade. U kunt alleen gebruik maken van de Japan Rail Pass met een visum voor “kort verblijf”.

Tijdens het omwisselen van uw voucher voor een Japan Rail Pass, zal een medewerker van het JR-kantoor u vragen naar dit visum voor “kort verblijf’ in uw paspoort. U kunt alleen maar uw voucher omwisselen met dit visum.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6