Hoe gebruikt u uw Pocket Wifi?

pocket wifi

Hoe snel is de verbinding? Van welk netwerk wordt er gebruik gemaakt?

De verbindingssnelheid is 75 Mbps download / 25 Mbps upload. Het apparaat maakt gebruik van een 4G / LTE-netwerk van de Japanse provider AU.

IS ER EEN DATALIMIET?

Nee. U hebt onbeperkte gegevens.

WAT VOOR SOORT APPARATEN KAN IK AANSLUITEN? HOEVEEL APPARATEN KUNNEN ER TEGELIJK AANGESLOTEN ZIJN?

De Pocket Wifi ondersteunt elk soort apparaat: iPhone, iPad, Android smartphones, PC en Mac laptops, camera's en andere draagbare apparaten.U kunt maximaal 10 apparaten in één keer aansluiten.

Ik wil een pocket WIFI huren zodat ik mijn smartphone kan gebruiken in Japan. Heb ik dan ook een SIM-kaart nodig ook of heb ik aan de WIFI genoeg?

U kunt met uw smartphone gebruikmaken van het netwerk van de Pocket Wifi. U heeft geen SIM-kaart nodig. Met behulp van de "WIFI" functie van uw telefoon kunt u het netwerk van de Pocket Wifi detecteren.

TOT WELKE AFSTAND WERKT DE POCKET WIFI?

Het apparaat blijft verbonden tot 20 meter (65 ft) van het apparaat.

WAT IS DE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ? HOE LANG DUURT HET OM DE POCKET WIFI OP TE LADEN?

De batterij gaat ongeveer 9 uur mee wanneer u 4G internet gebruikt en 12,5 uur wanneer u 3G internet gebruikt . Het opladen van de batterij duurt ongeveer 3 uur.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6
Door op deze website te blijven browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, om u aan uw voorkeuren aangepaste inhoud voor te stellen en om bezoeksstatistieken op te stellen. Door deze website te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Voor meer informatie en om uw cookie-voorkeuren in te stellen.