Verloren of gestolen Pocket Wifi

pocket wifi

Voor technische vragen of problemen met betrekking tot het gebruik van uw Pocket Wifi, neem contact op met Global Advanced Communications.E-mail: info@globaladvancedcomm.comTelefoon: +81 (0) 3 5843 7636

WAT TE DOEN ALS UW APPARAAT IS GESTOLEN OF VERLOREN

De Pocket Wifi is niet verzekerd. Mocht u het verliezen of per ongeluk beschadigen, dan zal er een toeslag van 20.000 yen worden berekend. Dit wordt meestal gedekt door uw algemene reisverzekering.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE JAPAN RAIL PASS?

EEN JAPAN RAIL PASS KOPEN

EEN JAPAN RAIL PASS GEBRUIKEN

andere vragen

ONZE SERVICES

6
Door op deze website te blijven browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, om u aan uw voorkeuren aangepaste inhoud voor te stellen en om bezoeksstatistieken op te stellen. Door deze website te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Voor meer informatie en om uw cookie-voorkeuren in te stellen.